Blog

Christmas day 2020

Skrevet af aicorestaurants

The Christmas menu of El Muro restaurant is here! On December 25 you can enjoy our wonderful Christmas menu for only € 29.95 pp. Includes half a bottle of house wine per person, welcome drink, starter, main, dessert and coffee or tea along with a mince pie (typical English cake).
To make the reservation effective, 50% of the price must be paid as a deposit.
Do not hesitate to contact us!
www.aicorestaurants.com
951 911 555
Læs mere

Tapas El Muro

Skrevet af aicorestaurants

tapas menu 2021 danish

Tapas “Har en særlig oplevelse: Prøv vores unikke tapas, lavet med lidenskab” KUN LØRDAGE OG SØNDAGE SÆRLIGE TAPAS AF TAGEN (SPØRG PERSONALET)

 

 

 

 

Ny Restaurant Azafrán

Skrevet af aicorestaurants

azafran portada

 

1st fredag juli har vi åbnet vores nye restaurant og thailandesa Hindu mad, Azafrán. Beliggende i et af de mest typiske gader i Benalmadena Pueblo, Azafrán er en roman hjørne repræsenterer gastronomi i området. Så længe vi starte en ny virksomhed nerver ikke forlader os heller ikke vores venner, som altid er med os for at støtte os. Vi håber du nyder de nye varianter af køkken i Adnan. Vi forlader nogle af vores retter til at skærpe appetitten.

Læs mere

Kommer snart... Azafran

Skrevet af aicorestaurants

azafran proximamente

Azafran er resultatet af bekymringer om mangfoldighed af kulturer. Vores projekt vil inkorporere forskellige både nuværende og traditionelle kulinariske praksis. De fleste varianter af vores menu vil være relateret til den omfattende brug af krydderier, og en række grøntsager.

Restaurant Villalinda

Skrevet af Aicorestaurants

FORTSÆT MED forbedringsarbejder VILLALINDA.

¡ JEG VIL HOLDE INDBERETNING!

villalinda

Vores nye projekt er i gang i Mijas : Restaurant Villalinda. Du kan se billeder af, hvordan de er at fremme renovering dekoration, enestående beliggenhed, stil, gastronomi... og mere. Vi håber at have din støtte, og at du deler vores begejstring for denne nye udfordring.

Læs mere